Илън Мъск не отстъпва от острите си критики за поведението на

...
Илън Мъск не отстъпва от острите си критики за поведението на
Коментари Харесай

Илън Мъск критикува „безумното поведение“ на демократите по отношение на мигрантите, заявява, че „няма да ги депортират“, защото „всеки нелегален е много вероятно гласуване“

Илън Мъск не отстъпва от острите си рецензии за държанието на демократите на мигрантската рецесия след бруталното ликвидиране на студентката по медицински сестри в университета Аугуста Лейкън Райли в Атина, Джорджия, предходната седмица.

Мъск се обърна към X в понеделник, с цел да повтори убеждението си, че президентът Байдън и демократите са разрешили на незаконните мигранти да се изсипят в страната, тъй че те да гласоподават за сини в някакъв миг в бъдещето – и че не са склонни да депортират всеки, който правят закононарушения, защото това би било еднакво на загуба на евентуални гласоподаватели.

Близо 7,3 милиона мигранти са пресекли нелегално югозападната граница под наблюдението на президента Байдън, брой по-голям от популацията на 36 обособени щата, откри разбор на Fox News.

Милиардерът разяснява онлайн спор, обсъждащ разкритията, че Диего Ибара, братът на обвинения за убийството на Лейкън Райли Хосе Антонио Ибара, не е бил депортиран, макар че е влезнал неле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР